Amatorskie WWE
Administrator
Najblisza walka odbędzie się w poniedziałek (16.07.2012) a walczyć w niej będą Undertaker vs Sin Cara. Walka będzie rozgrywana na arenie Smackdown
Wrestler
zgadzam sie na walkę
The Undertaker
Wrestler
Nie masz szans tu The Undertaker
Wrestler
Ja powiem krótko najblisza walka bedzie w środę będą dwie walki The Undertaker & John Cena vs Sin Cara & Rey Mysterio i druga walka The Undertaker & Rey Mysterio vs Sin Cara & John Cena tu nowy menadżer
The Undertaker
Administrator
Ja tu jestem szefem ale z tego faktu że to zeszły post nie ochrzanie tyle ode mnie .
Administrator
Mała zmiana teraz powróce w wielkim stylu jako Sin Cara Hunico i niestety przegrałem moją walkę o pas meksyku kończączą moją kariere Rey'em Mysterio no cóż bywa......
Specjalnie dla Raczła od jego ziomków.
Triki:
1.To ten którego cię Hubert uczył w piaskownicy. Ale masz instrukcje gdybyś zapomniał: Najpierw efektownie unikasz ciosu w twarz po czym szybko sie kładziesz na ziemie i okładasz noge wokół najbliszej stopy przeciwnika potem jedną ręką łapiesz go za dalszą nogę po czym przeciwnik przewraca się na brzuch a potem łapiesz jego nogę obracasz się na jego udo i ciągniesz jego noge do siebie i czekasz aż odklepie
2.Wskakujesz na plecy przeciwnika i szybko łapiesz go za gardło po tem próbujesz przewróćić go do tyłu po czym go przypinasz.
3.Przechodzisz pod nogami przeciwnika łapiesz go za nogi i przewracasz szybko kładziesz się na jego plecach i ciągniesz go za nogi i czekasz aż odklepie lub się wydostanie hehe.....
4.Wskakujesz mu na brzuch po czym go przewracasz i przypinasz.
Jakby co to ja pisałem a Hubert mówił o i Hubert mówił tylko triki a ja reszte wymyśliłem.
Pozdro i miłych wakacji Cześć